24 червня - Фестиваль сонячного майбутнього

8603_18199279_1321451241278178_9093555523651591752_n.jpg (45.04 Kb)
Сонце, свіже повітря, музика, велосипеди, документальне кіно, «зелені» технології, арт-інсталяції, спілкування, вулична їжа – фестиваль сонячного майбутнього ReAction збере в одному місці все, що ми так любимо.

24 червня з 10:00 до 23:00 в оранжереї на ВДНГ на вас чекають захоплюючі лекції і пізнавальні розваги, романтичні плани і практичні знання для їх втілення, надихаючі виступи і прогресивні ідеї. І все це – за допомогою чистої та безпечної енергії, адже ReAction – це перший в Україні фестиваль, що живитиметься від сонця!

Локація фестивалю стане справжнім Садом Бажань, де всі охочі зможуть випробувати різні сонячні девайси, підзарядитися від альтернативних джерел, перевірити свою кмітливість у тестах і квестах. Наші спікери – фахівці з різних галузей, що просто і цікаво розкажуть про світовий досвід та українські реалії розвитку відновлюваної енергетики, допоможуть розібратися з проблемними питаннями, розглянувши їх на власному досвіді. Не занудьгують і наймолодші гості фестивалю – упродовж дня працюватиме дитячий майданчик з екологічними іграми, вправами та забавками. Також ми готуємо спеціальні театральну, музичну та кіно- програми, про які розкажемо вже незабаром.

З кожним днем вплив людської діяльності на планету стає все глобальнішим, спричинені нею зміни – відчутнішими і... загрозливішими. Видобуток викопного палива отруює довкілля і призводить до кліматичних змін, а ядерна енергетика вже не раз ставила під сумнів існування життя на землі. Небайдужі люди по всьому світу працюють над розвитком альтернативних джерел енергії на рівні окремих спільнот і цілих держав. Україна, попри сумний досвід, продовжує експлуатувати стару енергетичну систему й уникає амбітних кроків для впровадження відновлюваної енергетики. Якою має бути наша реакція?

Поміркуймо про це в нашому дружньому товаристві! Фестиваль сонячного майбутнього ReAction – це гармонійне поєднання приємного з корисним, зустріч однодумців, насичений вихідний на природі.

Вхід на територію фестивалю - вільний.

Приєднуйся до нас – увімкни сонце!
Захід відбудеться за підтримки @Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine