Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Влада, Интервью, Відео Мер Ладижина дав відео-інтерв’ю в рамках програми "Людина року-2015»

Мер Ладижина дав відео-інтерв’ю в рамках програми "Людина року-2015»

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/3794_untitled.jpg

2 лютого у прес-центрі "Сегодня Мультимедиа", відбулося відео-інтерв'ю з Валерієм Коломєйцевим, міським головою Ладижина.

Інтерв’ю відбулось у рамках XX загальнонаціональної програми "Людина року-2015».

Нагадаємо, Валерій Коломєйцев претендує на здобуття титулу "Людина року-2015» у номінації «Міський голова року».

Отже, Валерій Коломєйцев розповів, які кар’єрні сходинки потрібно подолати для того щоб стати очільником міста. А також, охарактеризував своє бачення шляхів розвитку міста та соціальної політики міської влади.








3 лютий 2016 | | Автор:victoria | Переглядів: 2105 Коментарів: 1
Написав: pash 4.02.2016 - 12:42
Свій основний коментар і запитання до міського голови я зробив на порталі Lada FM із надією, що міський голова дасть відповідь...Правда, хто я для нього,коли він,майже "Людина року 2015"", а я просто житель міста, та і мене він відносить до опозиціонерів. До речі саме цей термін у нашому місті породив не хто інший як мер. А ось про термін менеджер наш міський голова щось загнув.Плагіат це чистої води.Данний термін вперше у нашому місті висловив В.В. Кондрицький. Про мера-двірника знову- байка-суботників було дійсно організовано ним кілька , але це взято не із НДР, а із совкових часів.А як проводились і чим закінчувались суботники відомо...Чай , кава і жарти це той самий анекдот про гумове "бревно для вождя"Так навести чистоту у нашому місті йому дійсно вдалось навести і підтримувати ...А ось якою ціною це вже питання інше...Далі буде- поки що детально вивчаю і порівнюю слова і діла....

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль