Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Спорт 5 квітня, вперше в Ладижині, пройшов чемпіонат міста з «Багатоповторного жиму»

5 квітня, вперше в Ладижині, пройшов чемпіонат міста з «Багатоповторного жиму»

5 квітня, вперше в Ладижині, в спортивному комплексі «РЯБА GYM» пройшов чемпіонат міста з «Багатоповторного жиму». В змаганнях взяли участь 18 спортсменів, повідомляє Ладижинська міська рада.

Програма змагань складалась з 3 номінацій - 55 кг, 75 кг та 100 кг.

В номінації 55 кг переміг Шиянов Сергій, який виконав 79 повторів в жимі лежачи, ІІ місце здобув Гончаренко Андрій і ІІІ місце у Барчука Олександра.

В номінації 75 кг переміг Мірзоян Артем, який виконав 35 повторів, ІІ місце у Дзеркаля Олега і третю сходинку посів Шиянов Олександр.

В номінації 100 кг переміг Сандул Олексій, який виконав 26 повторів, ІІ місце у Прудіуса Олександра, ІІІ місце здобув Вітюк Микола.

Серед всіх учасників змагань було виявлено абсолютних переможців, які визначалися за коефіцієнтом, так званим "Індексом атлетизму", - у кого він більший, той і переможець. Для розрахунку коефіцієнту суму піднятих кілограмів ділили на вагу тіла спортсмена.

Найвищий «Індекс атлетизму» 60,35 виявився у Шиянова Сергія, Гончаренко Андрій з коефіцієнтом 51,23 на ІІ місці та Барчук Олександр з коефіцієнтом 48,13 на ІІІ місці.

Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями відділу з питань фізичної культури і спорту, а абсолютний переможець ще й пам’ятним кубком. Головний суддя Євгеній Зілінський, секретар чемпіонату Владлен Коваль.

7821_zh2.jpg (83.24 Kb)5114_zh3.jpg (144.36 Kb)7991_zh1.jpg (121. Kb)
6 квітень 2015 | | Автор:victoria | Переглядів: 931 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль