Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Культура Зірка "Гри престолів" хоче виступити на музичному фестивалі

Зірка "Гри престолів" хоче виступити на музичному фестивалі

3356_1460121110_i7qwsh7j2z4.jpg (24.58 Kb)Як розповів організатор фестивалю Андрій Зоін, Наталі Тена, відома британська акторка, особисто виявила бажання виступити зі своїм гуртом «Molotov Jukebox» на цьогорічному фестивалі Resbublica. Це неабияк здивувало організаторів фесту.

- Кожен відомий іноземний гурт веде всі свої справи через букінг агентства. А ті вже шукають для них цікаві концерти, тури та фестивалі. Ми ж шукали гурти в Англії та цікавились одним відомим, але важким колективом. Потім через місяць одне букінг агенство запропонувало нам гурт «molotov jukebox», в якого 1-4 вересня були вільні,
- розповідає Андрій Зоін. - Ми послухали музику - нам сподобалось. Коли я переглядав відеокліпи гурту, мені здалось знайомим обличчя вокалістки, але я не міг пригадати, хто це. Цілий день думав. Потім почав «гуглити» і побачив, що солістка - Наталі Тена, відома британська акторка. Такий собі приємний сюрприз.

Наталі Тена – британська кіноакторка та співачка, солістка гурту «Molotov Jukebox». Знана завдяки ролі Німфадори Тонкс у культовому фільмі про Гаррі Поттера.
10 квітень 2016 | | Автор:Arhip | Переглядів: 604 Коментарів: 1
Написав: OstapBender 11.04.2016 - 12:42
Перш ніж писати такі статті, автору варто було б дізнатись, де відбувається фест "Республіка"...Чи Кам"янець-Подільський - то вже Вінниччина? Андрію, як ти в школі вчився?

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль