Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Культура, Топ 3, Відео, Топ-5 В Ладижині відзначили День вишиванки флеш-мобом (відео)

В Ладижині відзначили День вишиванки флеш-мобом (відео)

Як відомо, в Україні сьогодні відмічають День вишиванки. Свято відзначають щороку в третій четвер травня.

Ідею акції «Всесвітній день вишиванки» у 2006 році запропонувала студентка факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леся Воронюк. А поштовхом до реалізації ідеї та святкування стала вишиванка Ігоря Житарюка, яку він регулярно одягав на пари, як і чимало інших студентів.

Леся запропонувала одногрупникам та студентам обрати один день і всім разом одягнути вишиванки. Спочатку вишиванки одягнули кілька десятків студентів та кілька викладачів факультету. Та вже протягом наступних років свято розрослося до всеукраїнського рівня, до нього почала долучатися українська діаспора по всьому світу, а також прихильники України.

Відзначали День вишиванки і в Ладижині сьогодні. В загальноосвітній школі № 2 до Дня вишиванки вирішили провести флеш-моб в якому взяло участь до 200 учнів школи та вчителі, які станцювали колективний танок під пісню «Моя сорочка-вишиванка».

Слід відмітити, що всі були одягнені у вишиванки, то ж можна стверджувати, що друга школа провела перший в історії Ладижина подібний флеш-моб, який є своєрідним рекордом для нашого міста.

19 травня 2016 | | Автор:Arhip | Переглядів: 1169 Коментарів: 1
Написав: Zorro 24.05.2016 - 22:24
Вот это я понимаю флешмоб. Красиво, патриотично. Не то что кто то цуцыков по кабинетам разносит без ума и фантазии.

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль