Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Культура Талановитих дітей Ладижина запрошують позмагатися за здобуття Всеукраїнської премії «Диво-дитина»

Талановитих дітей Ладижина запрошують позмагатися за здобуття Всеукраїнської премії «Диво-дитина»

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/4683_ccc-520x243.jpg

Розпочато прийом документів для участі у восьмій Всеукраїнській премії «Диво-дитина», яка започаткована для підтримки талановитих дітей України. Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Для здобуття Премії "Диво Дитина" запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики.

Всеукраїнську премію «Диво-Дитина» можна здобути у п’яти номінаціях:

Найрозумніший - діти, які мають досягнення, або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти.

Найспортивніший - діти, що мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань.

Найтворчий - діти, переможці творчих конкурсів та фестивалів в різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія та ін.)

Найдивовижніший - діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти які мають унікальні та неймовірні здібностями (феноменальна пам'ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.) в тому числі паранормальними (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики, незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін.).

Найгероїчніший - діти, що зробили героїчний вчинок (рятування життя іншої людини, власного життя та інші надзвичайні ситуації)

Прийом анкет для здобуття Всеукраїнської премії "Диво Дитина" буде продовжуватись до 15 березня 2016 року. Крім того, підготувати пакет усіх нагород, дипломів, свідоцтв, відео, які підтверджують досягнення дитини, копію свідоцтва про народження та відіслати на адресу організатора.

Більш детально ознайомитися з умовами премії та її положенням можна ознайомитися на сайті : http://divo-dutuna.com
25 листопада 2015 | | Автор:victoria | Переглядів: 629 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль