Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Культура Майже 200 вінничанок сіли у сукнях та підборах на велосипеди та влаштували парад (відео)

Майже 200 вінничанок сіли у сукнях та підборах на велосипеди та влаштували парад (відео)

0966_a0d0e1305342d0ae9fa50e1fc8cf319a.jpg (125.86 Kb)У сукнях, капелюшках та на підборах майже дві сотні вінничанок провели перший у місті суто дівчачий велопарад «Леді на велосипеді». Дівчата вигадували оригінальні та екстравагантні образи для себе та для своїх двоколісних. Старанно прикрашали байки квітами, іграшками, стрічками. Тому жоден перехожий чи автомобіліст не залишив красунь без уваги – протягом всієї процесії дівчат вітали вигуками, авто сиреною, дарували дорогою квіти.

«У нашому місті часто проходять велопробіги – професійні та любительські. Проте, суто для дівчат - вперше. Ідея не нова – такі паради вже проходили в інших містах України. І ми дуже зраділи, коли відчули підтримку і в організації, і з боку учасників. Лише у соцмережах зареєструвалося близько сотні дівчат. А прийшло ще більше. Ми навіть заявили рекомендований дрес-код – сукні та підбори, а образи мають бути у стилях класичному, у стилі минулого сторіччя, кантрі, кежуал та інші. В цих номінаціях між дівчатами розіграємо призи»
, – розповіла координатор велопараду Ірина Ластовецька.

Учасницями велопараду були як зовсім маленькі леді – від 3-річного віку, котрі сиділи на спеціальних дитячих кріслах, так і леді поважного віку – за 70.

Стартували з Майдану Незалежності, прослідували Соборною, далі через Центральний парк, Хмельницькому шосе, тоді повернули на Блока, звідти – на вулицю Пирогова, по Келецькій, повернули на проспекті Юності і знову виїхали на Хмельницьке шосе. На фініші біля Вежі всі гуртом заспівали гімн України.

Весь маршрут було подолано за годину.

Велопарад мав ще й благодійну складову – дівчата могли придбати блокноти з фірмовою емблемою велопробігу. Усі гроші будуть передані волонтерам, котрі опікуються групою розвідки «Аскер» 5-го ОБ Української добровольчої армії. За словами організаторів, було зібрано 790 гривень.

Довідка. Захід відбувся за підтримки Вінницької міської ради, з ініціативи спільноти «Велосім’я» та Громадської організації «Вінниця мобільна».


Джерело
1 серпня 2016 | | Автор:Arhip | Переглядів: 556 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль