Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Культура, Топ 3-А, Відео, Топ-5 Ладижинського репера Сашмира називають лідером треп-індустрії

Ладижинського репера Сашмира називають лідером треп-індустрії

5166_27de241db698fe7fa074130dce4cc331.jpg (43.15 Kb)Сашмир - Indy-артист, народжений в невеликому українському містечку Ладижин, зберігає готівку в обороті пральної машинки, гравець, що подорожує по всьому. Творець незалежного об'єднання «Робимо Речі Entartaiment», щільно співпрацював з Bumble Beezy,Anthony Caine,SIL-A,Rover, а також багатьма вітчизняними продюсерами Lil Smooky,Breezey Muzik,Sk1ttles beats,Hustla Beats та іншими.

Так пише про ладижинського репера відомий інтернет-ресурс trap.ru. І хоча в Ладижині музикант не дуже відомий крім молодіжної тусовки, але виявляється, що за його межами Сашмир є «акулою сьогоднішньої треп-індустрії.

Нещодавно магнітогорський репер SIL-A і ладижинський репер Сашмир записали спільний альбом, який можна прослухати онлайн на сайті trap.ru.0382_e45c7c59c796095db89637e61f244236.jpg (190.12 Kb)

«Магнітогорськ і Ладижин – міста, які повинен знати кожен відвідувач нашого сайту, незважаючи на те, що проходять їх далеко не в кожній шкільній програмі. Саме там робили свої перші кроки сьогоднішні акули треп-індустрії, відомі як SIL-A і Сашмир. Вірячи й зберігаючи свої мрії від оточуючого їх бруду, артистам вдалося заробити великі суми і виконати всі задумані плани з високо піднятою головою. В даний час, до речі, SIL-A є власником і лідером лейблу Cream&Nal Records, а Сашмир розвиває проект Робимо Речі Ent», - повідомляє інтернет-ресурс trap.ru, -«Сьогодні великий дует несподівано представляє продукт своєї спільної студійної роботи під назвою «Віднесені», в якому SIL-A і Сашмир розкажуть нам про своє становлення і неповторній манері похваляться досягненнями, машинами і дівчатами. За музичний супровід відповідають такі продюсери, як 808 Mafia, Hustla Beats, Lil' Smooky, Soni Spam, Bacarot, Heatmaker, Sk1ttless Beats, а в якості гостя відзначився виконавець із міста Мемфіс, відомий під псевдонімом Project Pat. Відмінний звук – справа рук команди Cream&Nal Records, чудову обкладинку для релізу надав Pablo Vatman, а банери для сайту – TwentyOneBastard».


Довідка: Треп-музика — музичний жанр, що йде корінням в ранні 1990-ті на Південь США. Для нього типові агресивна текстова складова і звук, в якому рушійною силою инструменталов є 808-е барабани або густо протяжні саббасовые партії, прискорені в двагиеп, три і більше разів хай-хэты, багатошарові синтезатори і «кинематографічні » струнні інструменти.

17 квітень 2016 | | Автор:Arhip | Переглядів: 1862 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль