Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Культура, RSS-Ladyjin Директори шкіл Ладижина відвідали майстер-клас з оздоблення святкового столу

Директори шкіл Ладижина відвідали майстер-клас з оздоблення святкового столу

В лютому місяці цього року, на базі МНВЦ "Спадщина" відбувся міський семінар директорів загальноосвітніх навчальних закладів на тему "Організація та забезпечення оптимальних умов функціонування навчального закладу".
Про це повідомляється на сайті відділу освіти Ладижинської міської ради.

Крім ознайомлення з функціонуванням навчальних закладів, керівникам ЗНЗ міста Ладижина розповіли про пріоритетні напрямки розвитку міжшкільного навчально-виробничого центру "Спадщина".
Презентувала навчальний заклад директор МНВЦ "Спадщина" Король Інна Борисівна. Вона розповіла учасникам семінару про забезпечення навчально-виховного процесу в профільних та професійно-технічних группах, ознайомила з науково-методичною роботою закладу.

Гості мали змогу особисто зануритися в життя навчального закладу та взяти в ньому участь. Зокрема, вони відвідали - урок "Технології" в майстерні "Художня кераміка" (майстер виробничого навчання Зубрицька С.В.), заняття гуртка "Декоративний розпис" під кервництвом Плітко Л.А., а також взяли участь майстер-класі "Бізнес-ланч. Естетика та композиційні особливості при оздобленні святкового столу", який провела методист навчального закладу Сандюк Л.В.
1444_sp1.jpg (87.92 Kb)7035_sp4.jpg (100.87 Kb)0831_sp3.jpg (73.91 Kb)
12 березень 2014 | | Автор:victoria | Переглядів: 837 Коментарів: 1
Написав: ВасЫль 12.03.2014 - 17:19
"Бізнес-ланч. Естетика та композиційні особливості при оздобленні святкового столу" - дуже актуально і нагально. Тепер проведіть цей майстер-клас для учнів і батьків перед зачиними дверима стлолвих міських ЗОШ. В якості "їжі" можна взяти стандартний шкільний обід - холодна пластилиноподібна горохова каша (2і ложки на порцію), холодний кавовий напій.

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль