Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка Яценюк анонсував підвищення мінімальної зарплатні

Яценюк анонсував підвищення мінімальної зарплатні

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/59_zaprl.jpg

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк пообіцяв підвищення соціальних стандартів з 1 вересня. Про це він заявив під час щотижневого відеозвернення "10 хвилин з прем'єр-міністром", яке було присвячене зарплаті і пенсії, пише ZN,UA

Як розповів Яценюк, разом з президентом вони вирішили, що необхідно підвищити соціальні стандарти, зазначивши, що зарплати для українців будуть підвищені вже з 1 вересня. Мінімальна заробітна плата буде складати 1 378 грн.

Яценюк також повідомив, що у парламент вноситься законопроект, який передбачає збільшення соціальних стандартів для майже 12 млн українських громадян, зокрема для близько 3 млн працівників бюджетної сфери.

Таким чином, вчителям без категорії буде додано 470 грн, з категорією - 605 грн, сімейному лікарю - 453 грн, медсестрі - 304 грн, працівникам соціальної сфери - 304 грн, бібліотекарям - 348 грн.

Що стосується стипендій, для студентів вузів I-III категорії передбачено підвищення на 112 грн, I-IV категорії - 95 грн.
Одинокі матері отримають 350-727 грн.

Люди з особливими потребами додатково отримають від 100 до 200 гривень.

Підвищення виплат стосується і 7,5 млн пенсіонерів. Так, мінімальна пенсія, за словами Яценюка, буде складати 1 074 грн.

31 серпня 2015 | | Автор:victoria | Переглядів: 599 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль