Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка Виставку енергозберігаючого обладнання відкрили у Вінниці

Виставку енергозберігаючого обладнання відкрили у Вінниці

0783_thumb_195323_news_v.jpeg (259.13 Kb)Сьогоді в межах Європейського тижня сталої енергетики у Вінниці на площі Європейській протягом дня діятиме виставка енергозберігаючого обладнання та матеріалів, передає кореспондент УНН-Центр.

В останній день Європейського тижня сталої енергетики у Вінниці площа Європейська перетворилася на своєрідне “екомістечко”. Зокрема, відкрили виставку енергозберігаючого обладнання та матеріалів, де представили сонячні батереї та вітрогенератори, електрокари і велосипеди, також різні види палива.

Дорослим вінничанам та гостям міста в консультативному пункті “Будь енергоефективним” надають консультації щодо енергозбереження. Діти ж отримують знання про правильне сортування сміття та проходять майстер-класи на тему відновлювальної енергетики.

Нагадаємо, у Вінниці проходить Європейський тиждень сталої енергетики. Четвертий рік поспіль місто підтримує ініціативу Європейського Союзу щодо відзначення Тижня сталої енергетики. Минулого року офіційне відкриття Європейського тижня сталої енергетики відбулось у Вінниці і зібрало чимало гостей, втому числі і з ЄС.

До речі, торік Вінниця стала першим містом в Україні та поки що єдиним на пострадянському просторі, яке отримало Європейську енергетичну відзнаку.
19 червня 2016 | | Автор:Arhip | Переглядів: 572 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль