Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка "Вінницяоблгаз" спростовує інформацію, що вони розбавляють газ для людей

"Вінницяоблгаз" спростовує інформацію, що вони розбавляють газ для людей

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/2511_1.jpgУкраїнський експерт заявив, що постачальники штучно знижують калорійність газу. У Вінницяоблгаз розказали чому неможливо розбавити газ.

За словами експерта Генадія Рябцева, облгази знижують калорійність газу, додаючи інертний газ в природний.
У прес-службі «Вінницяоблгаз» назвали це ствердження нісенітницею.

- По-перше, інертний газ коштує в рази дорожче природного. Тому будь-який експерт, який стверджує, що обласні газорозподільні компанії ніби-то розбавляють природній газ, тому що їм це вигідно економічно, нехай би замислився, який, в такому випадку, облгазам із цього зиск? По-друге, це зробити неможливо технологічно та фізично. А якщо можливо, то нехай експерт надасть задокументовані докази підтвердження того. Третє, це питання стосується безпеки людей. Ми гарантуємо нашим споживачам безпеку, тому не може бути й мови про втручання у систему газопостачання,
- пояснює прес-секретар відомства Оксана Поліщук.

- Взагалі тема «розбавлення газу» зараз дуже модна та актуальна. Складається враження, що комусь вигідно говорити, що газ розбавляють та з газом граються, а собі в кишеню кладуть гроші. Можливо, якимось чином спрацьовує психологічний фактор, коли людина декілька разів побачили цю інформацію в мережах або телебаченню. То вже її газ може видатись не тільки рожевим. Я теж користуюся газом та в себе вдома я не бачила ніякого рожевого газу. Як чайник закіпає, особисто я не досліджувала, - зазначає прес-секретар «Вінницяоблгазу».
18 січень 2016 | | Автор:Arhip | Переглядів: 817 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль