Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка Вінничани перерахували 242 млн. гривень на потреби української армії

Вінничани перерахували 242 млн. гривень на потреби української армії

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/8476_dengi-na-ato.jpg

Вінниччина перерахувала українській армії 242 млн. гривень військового збору.

Ця вагома сума була перерахована платниками податків області впродовж січня-жовтня 2016 року та перевищила очікувану на 34 млн.грн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли майже на 50,4 млн.грн. Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області.

Начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський каже, що, насамперед, – це заслуга сумлінних платників податків регіону, які перераховують на модернізацію та реформування української армії 1,5% від об’єкта оподаткування, що визначений статтею 163 Податкового кодексу України. До нього, крім заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються чи виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами, відносяться і ряд інших. Зокрема – це орендна плата, виграші в державній або недержавній грошовій лотереї, купівля – продаж рухомого і нерухомого майна, виплата дивідендів, переоформлення спадщини тощо.

Додамо, що платниками військового збору в Україні є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Натомість відповідальними за нарахування та перерахування до бюджету військового збору є роботодавці, що нараховують доходи у вигляді заробітної плати. Тож зважаючи на це Руслан Осмоловський закликає їх виплачувати найманим працівникам зароблене у вигляді офіційної заробітної плати, з подальшим утриманням належних податків і зборів, у тому числі і військового збору.
15 листопада 2016 | | Автор:victoria | Переглядів: 1687 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль