Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка В Василівці відбулись збори громади села щодо будівництва біогазового заводу

В Василівці відбулись збори громади села щодо будівництва біогазового заводу

5443_item_24116.jpg (297.17 Kb)
19 січня в селі Василівка Тульчинського району відбулись збори громади села на яких обговорювалось питання будівництво комплексу з виробництва альтернативної енергії, або як його ще можна назвати «біогазового заводу».

Про це повідомляє комунальне видання газета «Нове місто».

На зборах було презентовано проект. Подібний комплекс з виробництва алетарнативної енергії побудований компанією МХП і Дніпропетровській області, але має меншу потужність, аніж за василівській комплекс.

Весь курячий послід та частина стічних вод із забійного комплексу будуть утилізуватись і перероблятись на біогаз, який буде використовуватись н потреби переробного комплексу.

За словами представників компанії МХП будівництво такого комплексу вирішить проблеми екології, а саме з утилізацією курячого посліду, внесення якого на поля викликало постійні скарги у жителів навколишніх населених пунктів біля Ладижина.
Офіс нового підприємства буде побудовано в селі Василівка, а доходи від цього підприємства буде отримувати бюджет Заозернянської сільської ради, адже підприємство зареєструють в Заозерному.

Як ми вже повідомляли, кампанія МХП повідомила про наміри побудувати біогазовий завод біля Ладижина в травні минулого року. В день станція перероблятиме на біогаз 800 т курячого посліду та отримуватиме 26 МВт електроенергії на годину.
27 січень 2017 | | Автор:Arhip | Переглядів: 16799 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль