Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка В Ладижині найнижчі тарифи та тепло в області

В Ладижині найнижчі тарифи та тепло в області


http://akvaterm.by/
Хвиля підвищення тарифів на опалення та водопостачання не зачепила споживачів Ладижина. Згідно Постанови №1101 від 09.06.2016 «Про затвердження нових тарифів на комунальні послуги в сфері теплопостачання для населення», яку НКРЕКП розмістила на своєму сайті, тарифи зростуть лише для таких ТЕС ДТЕК: Придніпровської, Криворізької, Курахівської та Миронівської.

Нагадаємо, нові тарифи на тепло, послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води для мешканців Ладижина були встановлені Постановою Національної комісії від 24.03.2016р №376 і набули чинності з 13 травня 2016 року після їх опублікування у № 35 «Офіційного вісника України». Розміри тарифів на тепло та гаряче водопостачання для ДТЕК Ладижинської ТЕС Міністерство юстиції погодило 14 квітня 2016 року.

Про це повідомляє прес-служба ДТЕК Ладижинської ТЕС.

Тарифи на тепло і гаряче водопостачання в Ладижині залишаються найнижчими в області:
- гаряче водопостачання: для споживачів, які користуються рушникосушками, тариф становитиме 23,39 грн, для споживачів без рушникосушок – 21,54 грн. за 1 м. куб.
- централізоване опалення: 396,74 гривень за Гкал із тепловим лічильником та 9,18 гривень коштуватиме обігріти квадратний метр помешкання у випадку відсутності засобів обліку.

22 червня 2016 | | Автор:Arhip | Переглядів: 648 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль