Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка У 2016 році у дороги Вінниччини вкладуть понад 400 млн. гривень

У 2016 році у дороги Вінниччини вкладуть понад 400 млн. гривень

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/9024_yamkovii-remont-avtoshlyahiv.jpg

На утримання та ремонт доріг області цьогоріч Уряд передбачив понад 440 мільйонів гривень. Про це розповів начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Алексєєв, передає УНН-Центр.

“Такого ставлення до дорожньої галузі не було давно. Адже в 2014-2015 роках мало місце велике недофінансування, і от змінилося керівництво Кабінету Міністрів і відразу бачимо інше ставлення. Таке ставлення у Володимира Гройсмана було до доріг Вінниці, коли він обіймав посаду мера, нині таке ставлення проектується на усю дорожню галузь України. Першою постановою Уряду передбачено 280 мільйонів, зокрема 123 мільйони на експлуатаційне утримання, решта — на поточно-середній ремонт. Ще однією постановою — 159 мільйонів на чотири об’єкти. Крім того, постановою від 8 червня на Укравтодор надали 1,5 мільярда, на область має прийти 65 мільйонів на експлуатаційне утримання. Загалом виділено 440 мільйонів гривень, це вагома сума”, - зазначив І.Алексєєв.

Він також додав, що цьогоріч дорожники області планують провести ямковий ремонт на площі 432 тис. кв. м.

“Стоїть завдання повної ліквідації ямковості на дорогах Вінниччини. Цьогоріч ми порахували, що потрібно 432 тис. кв. м ямкового ремонту. В першу чергу, на дорогах державного значення, що ми, в принципі, і зробили. В дорожній галузі нарешті щось змінюється, дорожники вийшли на ті дороги, на які не виходили по 5-7 років”, — наголосив І.Алєксєєв.
22 липня 2016 | | Автор:victoria | Переглядів: 542 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль