Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка Тростянецький спиртовий завод запрацює на повну потужність

Тростянецький спиртовий завод запрацює на повну потужність

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/27_spirt.jpg

На державному підприємстві «Тростянецький спиртовий завод» триває реконструкція виробництва, після якої завод планують запустити на повну потужність, пише Інформаційна Вінниччина

Як повідомляють у райдержадміністрації, на сьогодні для роботи на підприємстві набрано штат із 92 працівників. Після запуску виробництва кількість співробітників буде значно більша.

Також на підприємстві проведений демонтаж старої випарювальної установки, відновлено роботу свердловини, технічного водопостачання, проводяться роботи з відновлення котельні, частково закуплене нове обладнання.

Як стверджують чиновники РДА, нове керівництво заводу взяло на себе зобов’язання, окрім відновлення виробництва, здійснити благоустрій території прилеглої до будівлі ДП «Тростянецький спиртовий завод».

Нагадаємо, Кабінет міністрів вніс на розгляд Верховної Ради законопроект, яким передбачається приватизація держпідприємств, що підпорядковуються Мінагропроду. Зокрема, до списку запропонованих до приватизації підприємств потрапив і Тростянецький спиртзавод.
2 вересня 2015 | | Автор:victoria | Переглядів: 983 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль