Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка Тростянецька РДА замовила будівництво курників на території Ладижинської міської ради

Тростянецька РДА замовила будівництво курників на території Ладижинської міської ради

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/9431_izobrazhenie-063.jpgЯк стало відомо, Тростянецька районна державна адміністрація оголосували про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті Детального плану території для будівництва бригади по вирощуванню курчат бройлерів №13 на території Ладижинської міської ради Вінницької області.

Проект зазначеної містобудівної документації розроблявся на замовлення Тростянецької РДА за кошти ТОВ «Вінницька птахофабрика» з метою визначення функціонального призначення та параметрів забудови земельної ділянки за межами населеного пункту з метою розміщення бригади по вирощуванню курчат бройлерів №13 ТОВ «Вінницька птахофабрика». Планується використання насосів http://nasos-a.com.ua/nasosi/skvashennie-nasosi/

Проект має наступні техніко-економічні показники:площа ділянки проектування - 57,4158 га, площа ділянки в огорожі - 21,82 га, площа забудови - 10,14 га, площа озеленення - 8,40 га, площа пішохідних доріжок та вимощення - 1,37 га, транспорт - площа проїздів - 2,80 га, кількість працюючих -30 люд., газопостачання - 10854,20 тис. м3/рік, водопостачання - 129678,18 на рік м3, водовідведення на рік (максимальне) - 13819,70м3, річне споживання електроенергії 13167 МВт*год.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту, організатори пропонують ознайомитись на офіційному веб-сайті Тростянецької районної державної адміністрації www.trostrda.gov.ua, а також у відділі містобудування та архітектури Тростянецької РДА за адресою: вул.. Леніна, 37 (тел. 2-24-43) у понеділок та четвер з 14 до 17 години до 19квітня 2015 року з дня першого опублікування цього повідомлення.

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються та розглядаються відділом містобудування та архітектури з дня опублікування цього повідомлення до 19 квітня 2015 року.

Крім 13 бригади курників біля Ладижина буде побудована АЗС щодо якої було оголошено аналогічну процедуру громадського обговорення.

Про дату проведення громадського обговорення організатори поки що не повідомляли.

Нагадаємо, що поблизу Ладижина знаходяться вже кілька об’єктів ТОВ «Вінницька птахофабрика», - це переробний комплекс, інкубатор та комбікормовий завод до яких планується побудувати ще бригаду з 38 курників.

Чи сподобається така ідея жителям міста Ладижин покажуть громадські слухання.
25 березень 2015 | | Автор:Arhip | Переглядів: 921 Коментарів: 1
Написав: nina 25.03.2015 - 20:47
Сподобаеться,побудують, тому що на огноворення прийдуть "патріоти" декого, хто зацікавлений матеріально, а населення не буде.

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль