Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка, RSS-Ladyjin Підприємство Ладижинської виправної установи пропонує споживачам 35 видів продукції

Підприємство Ладижинської виправної установи пропонує споживачам 35 видів продукції

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/916871.jpgПідприємство Ладижинської виправної установи № 39, що знаходиться в селищі Губник пропонує своїм споживачам 35 видів продукції, яка виробляється ув’язненими виправної установи.

Прайс-лист, який розміщений на офіційному інтернет-ресурсі Державної пенітенціарної служби України надає детальну інформацію про види продукції та ціни на неї.

Для прикладу, підприємство виробляє такі види продукції. як: котли індивідуального опалення КС-ГС- 108, бесідки, овочеві контейнери, бруси та дошки обрізні всіх розмірів, ковані огорожі, металеві урни, собачі буди, декоративні лавки, закладні деталі, бруківку, шлакоблоки, бутоблоки, кухонні столи і табуретки, пропонуються послуги ремонту електродвигунів та багато інших видів послуг.

Але незважаючи на такий великий обсяг продукції підприємство Ладижинської виправної установи постійно перебуває в списках боржників на виплату зарплати. зі сплати податків і зборів, то ж Ладижинській виправній установі варто все ж таки налагодити збут своєї продукції.
19 січень 2014 | | Автор:Arhip | Переглядів: 696 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль