Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка Переселенці Вінниччини отримають продуктові ваучери від Червоного Хреста

Переселенці Вінниччини отримають продуктові ваучери від Червоного Хреста

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/8227_medium-146606846210-.jpg

На Вінниччині реалізують міжнародний проект із видачі продуктових ваучерів внутрішньо переміщеним особам.

У четвер, 16 червня, Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України розпочинає міжнародний проект «Україна – громадський неспокій». Він полягає у видачі продуктових ваучерів внутрішньо переміщеним особам. Про це повідомляють у облдержадміністрації.

Проект здійснюється з метою поліпшення умов життя та соціального захисту внутрішньо переміщених осіб з Криму, Донецької і Луганської областей. В рамках заходу переселенцям видаватимуть продуктові ваучери для закупів у мережі «Сільпо» еквівалентом в 1000 гривень. На «талони» можуть претендувати малозахищені категорії громадян з числа внутрішньо переміщених осіб. На Вінниччині продуктові ваучери зможуть отримати 1500 осіб.

Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, яка фінансує проект, визначила такі категорії отримувачів:

1. Багатодітні сім’ї ( троє та більше дітей до 18 років) за наявністю паспорту; документу, який засвідчує соціальний статус; свідоцтва про народження дітей, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області.

2. Інваліди 1-ї та 2-ї груп, віком до 70-ти років за наявністю паспорту та пенсійного посвідчення із зазначенням групи інвалідності, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області.

3. Одинокі годувальники з дітьми до 18 років за наявністю паспорту; довідки з УТСЗН, яка посвідчує соціальний статус; свідоцтва про народження дітей, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області.

4. Одинокі люди похилого віку (70 та більше років) за наявністю паспорта; пенсійного посвідчення; документу, який підтверджує самотнє проживання, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області.

Отримати продуктові ваучери можна в приміщенні обласної організації Товариства Червоного Хреста України за адресою: м.Вінниця, вул. Грушевського, 12. Довідкову інформацію можна отримати за номерами: 050 250 48 67 та 068 850 32 74.
16 червня 2016 | | Автор:victoria | Переглядів: 721 Коментарів: 1
Написав: fox 17.06.2016 - 17:40
Господи, а наши семьи не пострадали от этой войны.Цены повырастали,молодёжь наша так как и они сейчас бронь снимает,работает.Им кто поможет?

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль