Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка На Ладижинській ТЕС провалили медичне страхування від Ахметова

На Ладижинській ТЕС провалили медичне страхування від Ахметова

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/oms.jpg

Як стало відомо нашому ресурсу, на цьому тижні на Ладижинській ТЕС відбулась профспілкова конференція на якій розглядалась новація від адміністрації компанії ДТЕК, якою всіх працівників пропонувалось застрахувати і вони мали б медичну страховку.

Суть новації полягала в тому, що кожен працівник Ладижинської ТЕС і компанії Західенерго відповідно отримає медичну страховку загальний розмір якої на рік буде складати від 25 тисяч гривень у випадку, якщо настане страховий випадок.

Але джерелом для страхування пропонувалось зробити кошти, які виділялись компанією на виконання коллективного договору, тобто скасовувалась частина виплат та пільг, які отримували працівники станції, натомість кожен мав би медичне страхування. (До речі, створити Інтернет-магазин медичних товарів допоможуть наступні рекомендації - подробнее тут )

Працівників компанії пропонувалось поділити фактично на касти, коли керівництво вищого та середньої ланки отримували б кращі гарантії на медичне страхування та відповідно більший розмір страхових виплат.

За наданою інформацією було визначено навіть перелік медичних закладів, де тесівцям надавались би медичні послуги за программою серед яких були вінницькіі приватні клініки та, наприклад, комунальні лікарні в Ладижині та Тростянці.

Але, як виявилась, учасникам профспілкової конференції така пропозиція не сподобалась. Особливо , якщо врахувати те, що в міській лікарні медичні послуги на сьогоднішній день надаються в більшості бесплатно, а медичне страхування незабаром буде по всій Україні.

За підсумками голосування переважна більшість не підтримала новацій компанії ДТЕК, а тому колективний договір залишився на попередньому рівні зо всіма агарнтіями та виплатами.

Цікаво, що інші підприємства компанії ДТЕК, такі, як Дніпроенерго, Східенерго та Інтер-Енергосервіс за таку пропозицію проголосували, тому Західенерго стало в чергу за медичним страхуванням.

То ж перша спроба впровадження системи медичного страхування на Ладижинській ТЕС провалилась, але чи вдасться компанії пролобіювати свою ідею покаже час.
23 січень 2015 | | Автор:Arhip | Переглядів: 912 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль