Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка МХП призупинив роботу птахофабрики у Донецькій області

МХП призупинив роботу птахофабрики у Донецькій області

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/0129_ptic.jpg
Унаслідок активних бойових дій в місті Шахтарськ (Донецька область), з 1 серпня 2014 р. птахофабрика компанії Миронівський хлібопродукт «Шахтарська Нова» була змушена тимчасово припинити свою операційну діяльність.
Як уточнюють в агрохолдингу, птахофабрика «Шахтарська Нова» щодня задовольняє внутрішню потребу трьох бройлерних птахофабрик в інкубаційному яйці: «Дружба Народів Нова», «Оріль Лідер», «Перемога Нова» і становить близько 30% від річного виробництва інкубаційного яйця МХП.

Для задоволення внутрішньої потреби в інкубаційному яйці компанія здійснює альтернативні поставки від кількох компаній з ЄС: Німеччина, Угорщина та ін.

У той же час, на «Старинській птахофабриці», що входить до складу МХП, обсяги виробництва інкубаційного яйця будуть збільшені.

Компанія очікує зростання собівартості інкубаційного яйця внаслідок його імпорту, що може трохи збільшити собівартість виробництва курятини. Не дивлячись на це, менеджмент МХП впевнений, що дані обставини не впливають значним чином на прогнозовані високі фінансові результати в 2014 р., як оголошувалося на початку року.
7 серпня 2014 | | Автор:victoria | Переглядів: 901 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль