Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка Ладижинські інспектори перевіряли нужденність отримувачів субсидій

Ладижинські інспектори перевіряли нужденність отримувачів субсидій

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/04_soc.jpg

Плідна робота по виявленню небідних ладижинців, які намагаються нечесним шляхом отримати соціальні допомоги та субсидії, проведена соціальними інспекторами протягом 2014 року.

Зокрема, було проведено обстеження матеріально-побутових умов у 723 сім"ях, повідомляє Ладижинська міська рада.

Перевірки щодо правильності нарахувань державних допомог проводилися вибірково.
Інспектори направляли запити до органів Державної податкової служби, на підприємства, організації, згідно яких було видано довідки про доходи по 3118 справам. Здійснено перевірки з відвідуванням місця роботи 90 отримувачів допомог на 20 підприємствах різної форми власності. При цьому виявлено 29 випадків неповної та недостовірної інформації про доходи, в тому числі 7 випадків при відвідуванні місця роботи.

В результаті перевірок особових справ отримувачів житлової субсидії виявлено надміру виплачених коштів на загальну суму 9,6 тис. грн. З них повернуто до бюджету 8,8 грн. Решта суми повертатиметься боржниками поступово.

По державній соціальній допомозі малозабезпеченим сім"ям протягом 2014 року нараховано надміру виплачених коштів на суму 3,3 тис. грн. Всі кошти повернуто до бюджету.

Нарахування надміру виплачених коштів по державній соціальній допомозі сім"ям з дітьми, а саме допомозі по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку складає 1,4 тис. грн. Всі кошти повернуто до бюджету.
19 січень 2015 | | Автор:victoria | Переглядів: 813 Коментарів: 1
Написав: piatkovskiy 19.01.2015 - 22:23
Молодцы инспекторы! Вернули бюджету 8.8+3.3+1.4= аж 13 тысяч 500 гривен! При этом за год получили минимум 30 тысяч зарплаты, да ещё тысяч 10 премии. Браво!!! И у кого забрали - у пенсионеров, малообеспеченных семей и молодых мам!
За такую хорошую работу им ещё ордена Ярослава Мудрого надо выдать каждому по две штуки.
Пока власть Коломойского жирует, геноцид украинского населения продолжается. Причём руками самого этого населения. Ведь это не приезжие, не иностранцы. Чтобы Порошенко выдал указ отбирать у детей конфеты и пустишки, они тоже сразу бы побежали выполнять.
Интересно эти инспектора сами выжили бы на ту допомогу, или сдохли бы через две недели.

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль