Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка Косюк очолив рейтинг найбільших аграріїв. Порошенко - третій

Косюк очолив рейтинг найбільших аграріїв. Порошенко - третій

3871_opt_all1.jpg (102.02 Kb)Голова правління "Миронівського хлібопродукту" Юрій Косюк очолив рейтинг найбільших аграріїв-2015 за версією видання landlord.
Про це йдеться в рейтингу, опублікованому на сайті видання.
Капітал МХП, який експортує м'ясо в 50 країн світу, становить 889,5 млн доларів.
"Миронівський хлібопродукт" виробляє близько 60% всієї української курятини, контролює 13,5% в сегменті переробки м'яса. Крім того холдинг обробляє 360 тисяч га землі - це четвертий за величиною земельний банк в країні.
Власник компанії "Кернел" Андрій Веревський зайняв друге місце рейтингу. Капітал його компанії становить 790 млн доларів.
Холдинг Веревського виробляє третину всього соняшникової олії в Україні, лідер в цьому сегменті. Орендує 390 тисяч га землі і є одним з найбільших агрохолдингів в Україні.
"Кернел" кілька років поспіль входить до рейтингу WIG 20 - список компаній з найвищою капіталізацією на Варшавській фондовій біржі. Час від часу (залежно від котирувань акцій) "Кернел" стає найдорожчою аграрною компанією в Європі.
Замикає трійку лідерів президент України Петро Порошенко. Капітал його аграрних активів (Roshen, "Укрпромінвест-Агро") укладачі рейтингу оцінили в 594,3 млн доларів.
1 грудня 2015 | | Автор:Arhip | Переглядів: 650 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль