Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка, RSS-Ladyjin Євромайданівці будуть вимагати реприватизації Західенерго

Євромайданівці будуть вимагати реприватизації Західенерго

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/017281940_30300.jpg
Хвиля Євромайданів продовжєу котитись Україною, правда вже не так багато, як в грудні та листопаді, але все ж таки новий 2014 рік почався з нових Євромайданів по всій країні.

У неділю 5 січня вже цього року на Червоноградському Віче на Львівщині підтримано Маніфест Євромайдану та висунуто додаткові вимоги.

Учасники Народного Віче, висловили свою підтримку Програмному Маніфесту ВО "Майдан", який був проголошений 29.12.2014 року.

Одна з додаткових вимог стосувалась Ахметівського Західенерго, про що в резолюції було зазначено:

«Враховуючи, що ЗахідЕнерго є в приватній власності і є монополістом, зобов’язати ЗахідЕнергоспоживати вугілля Львівсько – Волинського басейну в кількості не менше 70 вагонів на добу. В разі невиконання цієї вимоги – здійснити реприватизацію ЗахідЕнерго».

Нагадаємо, що за інформацією Центру дослідження суспільства шахтарським був найбільший протест найманих працівників з початку 2013 року – у Червонограді львівської області на акцію вийшло за різними оцінками від 2 до 5 тисяч гірників. Вони вимагали, щоб ПАТ «ДТЕК Західенерго» відновило купівлю вугілля, видобутого на шахтах державного підприємства «Львіввугілля».

У Львові 9 грудня відбулося пікетування офісу компанії Ахметова ПАТ «Західенерго», в якому взяли участь нардепи від ВО «Свобода» Ірина Фаріон, Ірина Сех, а також депутати-свободівці Львівської обласної та міської рад.
7 січень 2014 | | Автор:Arhip | Переглядів: 912 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль