Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка ДТЕК очікує відновлення постачання антрациту для своїх ТЕС з окупованого Донбасу

ДТЕК очікує відновлення постачання антрациту для своїх ТЕС з окупованого Донбасу

3450_359838692.jpg (47.71 Kb)Енергохолдинг ДТЕК очікує відновлення постачання вугілля марки А з окупованих районів Донбасу.

Про це повідомив керівник департаменту дирекції з комерційної діяльності "ДТЕК Енерго" Дмитро Маляр агентству "Інтерфакс-Україна".

"Початковою причиною зупинки поставок був страйк залізничників на тому боці - він припинився. При цьому під час бойових дій було пошкоджено залізничну інфраструктуру, зараз вона відновлюється. Але ситуація щодня змінюється, тому складно сказати, коли саме відновиться постачання",
- сказав він.

Маляр додав, що наразі на складах ТЕС України близько 340 тисяч тонн вугілля марки А, тоді як до початку опалювального сезону необхідно накопичити 1,1 млн тонн такого палива.

За його словами, в очікуванні відновлення постачань з окупованих районів Донбасу ДТЕК наразі не планує імпортних закупівель, оскільки, за оцінками холдингу, ціна імпортного ресурсу перевищує закладену в тарифі теплової генерації.

Як повідомлялося, постачання вугілля марки А з окупованих районів Донбасу припинилися з початку червня через зупинку залізничного вантажопотоку на окупованій території, при цьому в кількох містах окупованої зони були організовані мітинги залізничників, на яких озвучувалися антиукраїнські гасла і водночас вимоги до українського уряду оплачувати роботу залізниці в окупованих районах Донбасу.
30 червня 2016 | | Автор:Arhip | Переглядів: 597 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль