Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Економіка 7 квітня в Ладижині закінчується опалювальний сезон

7 квітня в Ладижині закінчується опалювальний сезон

http//lad.vn.ua/uploads/images/foto/images_293.jpgОпалювальний сезон для житлового фонду м. Ладижин завершиться 7 квітня 2016 року. Таке рішення було ухвалене міською владою Ладижина у середу 6 квітня 2016 року завдяки встановленню в регіоні сталої середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8оС згідно нормативних документів чинного законодавства.

Про це нас повідомила прес-служба ДТЕК Ладижинської ТЕС.

«Впродовж останніх трьох днів в Ладижині температура повітря утримується в межах +20оС – вдень та +6оС – вночі. В зв’язку з цим відділ реалізації тепла та послуг ДТЕК Ладижинської ТЕС отримав чимало звернень від мешканців Ладижина з проханням припинити теплопостачання в житлові будинки, – пояснює Михайло Моспан, начальник відділу реалізації тепла та послуг ДТЕК Ладижинської ТЕС. – Проте, ДТЕК Ладижинська ТЕС не має повноважень самостійно прийняти рішення про закінчення опалювального сезону. Клопотання про це було направлене на ім’я міського голови Ладижина Валерія Коломєйева. З 7 квітня міська влада припиняє опалення міста. Відключення шкіл та дошкільних навчальних закладів буде здійснюватися за окремою заявкою».

Опалювальний сезон в Ладижині розпочався 8 жовтня 2015 року. Впродовж 182 днів ДТЕК Ладижинська ТЕС постачала тепло для 7 тисяч споживачів (як приватним особам, так і установам та організаціям).

За весь опалювальний сезон станція використала майже 1 млн вугілля. За опалювальний період 2015/2016 років ДТЕК Ладижинскька ТЕС надала послуг з теплопостачання місту на загальну вартість 18 млн 661 тис. грн.

Населення та юридичні особи справно сплатили за спожите цього року тепло більше 14 млн грн. Проте, поки що є проблеми з погашенням заборгованості перед Ладижинською ТЕС за субсидіями. Розрахунки по ним проводить міське Управління праці та соціального захисту населення. Сума боргу станом на 01.04.2016 становила більше 4 млн грн.

Між тим, станція вже почала підготовку до проходження наступного осінньо-зимового періоду.
6 квітень 2016 | | Автор:Arhip | Переглядів: 681 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль