Відбулись громадські слухання щодо реконструкції золошлаковідвалу

5440_dscn6505.jpg (36.13 Kb)15 березня 2019 року в місті Тульчин в залі засідань адміністративного будинку було проведено громадські слухання щодо звіту з оцінки впливу на довкілля планової діяльності: Реконструкція золошлаковідвалу. Нарощування ІІІ-го ярусу секцій №1 та №2.

В громадських слуханнях взяли участь представники громадської організації «Народний центр екологічного контролю», - голова організації Володимир Катеринич та його заступник Юрій Васільєв.

Крім того, в громадському слуханні взяли також участь: голова райдержадміністрації Віталій Чуба, перший заступник голови райдержадміністрації Олег Боровський, начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та інфраструктури Микола Шевчук, заступник голови районної ради Надія Григорьєва, фахівці Міністерства екології та природних ресурсів України, Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА, голова Заозерненської сільської ради Ірина Барсараб та секретар Білоусівської сільської ради Лідія Герасименко, представники суб'єкта господарювання АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО», інституту проектування та громадськість.

Проведення консультацій з громадськістю дає можливість зосередитися на всебічному аналізі можливого впливу планованої діяльності на довкілля та використання результатів цього аналізу для запобігання або пом’якшення екологічних наслідків в процесі стратегічного планування.

Громадська організація «Народний центр екологічного контролю» зі своєї сторони внесла пропозиції щодо необхідності проведення постійного екологічного моніторингу золошлаковідвалу та забезпечення доступу громадськості до екологічної інформації.


Авторизация Зарегистрироваться