блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Віталій Сутик 6 мая 2017

Стоянка для "білих людей". Годівничка для даішників. І чому начальник поліції боїться відеокамер(відео)

Вчора в п'ятницю з 10:00 до 13:00 начальник поліції, мій тезка Віталій Деркач проводив прийом жителів м.Ладижин. Ми разом з Вандзіляк Олександром і я Сутик Віталій, які отримали від жителів нашого міста мандат довіри відвідали відділ поліції м.Ладижин. Завдання на цей раз яке ми отримали від наших виборців стосувалося законності і правопорядку в роботі поліції і комунальних служб нашого міста.

Депутат дуже обмежений у своїй діяльності і його права мало чим відрізняються від звичайних громадян не депутатів. Саме тому я був на зустрічі в ролі не депутата, а офіційного журналіста. Прихопивши з собою відеокамеру і диктофон ми попрямували на прийом до державного чиновника, що б задати йому кілька питань, які турбують жителів нашого міста Ладижин. Олександр Вандзіляк є депутатом і головою депутатської комісії з питань законності, гласності та правопорядку в м.Ладижин. Він єдиний обраний і легітимний ГРОМАДЯНСЬКИЙ контролер за правопорядком в нашому місці Ладижин.

На превеликий жаль наш начальник поліції Віталій Деркач розчарував нас, і замість конструктивної бесіди спрямованої на поліпшення якості роботи міських і державних служб, ми в кабінеті начальника Ладижинської поліції зіткнулися з непередбаченою проблеммой, яку здавалося вирішили в нашій державі ще років 8 тому. Начальник поліції проводившій офіційний прийом громадян, категорично відмовив нам проводити відеозапис в його кабінеті і навіть для припинення моїх дій по здійсненню відеозапису викликав підмогу в особі свого заступника. На наш подив заступник начальника поліції Бондарь (в.о.) теж абсолютно не володіє поняттям про свою займану посаду і її обмеження, заявивши що він не хоче щоб його знімали на відеокамеру, тому що це його таке особисте не бажання. З чого такий у обох державних чиновників переляк нам не зрозуміло? Хіба що їх розшукує справжня поліція?

Думалось що відкрита і адекватна проведена бесіда між представниками громади та владою йде на користь в розумінні для обох сторін. Але на жаль прийом і процес розбору проблемм міста був зіпсований взаємними звинуваченнями, і нам довелося звернеться в вищестоящі державні органи з проханням проведння бесіди з їхніми підлеглими співробітниками. Тому доведеться через тиждень-другий ще раз йти в поліцію, і вже на той раз прихопивши з собою фотоштатив для проведення поліцією брифінгу.

Коментарі:

6.05.2017 - 19:14 #1nina
Обов*язково покличте мене. В мене теж є багато запитань.
6.05.2017 - 19:35 #2nina
загромаждають проїжджу частину та створюють аварійну ситуацію на дорозі!
7.05.2017 - 08:59 #3revus
Раз судом прийнято рішення про неправомочність знаків, то чому ви їх не забираєте?
Звідки "лохам" знати, що знаки, це - нажива для поліції в порушення Конституції.
Раз маєте постанову суда, то візьміть документ, генератор тока і зріжте кляті знаки,
або рядом на знакові напишіть про те, що знаки не дійсні.
А то ви з питанням до начальника поліції. До лампочки йому ваші питання.
Я он з його покійним батьком разом рибалили на ставку, а до його сина, котрий тоді був
малявкою, тепер і не підступишся.
Скажу одне; чого хотіли, те й маємо. Тепер запускайте "оселедці!"
7.05.2017 - 11:02 #4Vetal
revus, в прошлому році я пів року тролив наших гаїшників. Взяв гаєчний ключ 17/19, розпустив гайки, і повертав не правильно розташований, а тому і незаконний знак "пішоходний перехід". Пів року рівно в 12:50 по робочим дням я виправляв цей косяк неосвідчених гаїшників. Пів року наш гаїшник його повертав назад перекриваючи цим огляд дороги для пішохода та спричиняючи небезпеку для пішоходів. Пів року держ службовиць тупив і не міг зрозуміти в чому справа! Тоді наш деятель Коломійцев побачив цей процесс торлінгу і подав заяву в поліцію. Поліція суд програла і зразу на другій день цей свій косяк виправила. Але цей прецендент був нашими журнашлюхами розголошений так начеб то я вирвав дорожній знак та викинув його. Гвавту було піднято багато але особи відповідальні за свою роботу так і не понесли покараня за свою бездіяльність в додержані стандартів. Ситуація зі знаками в місті так і не виправилась хоча таких порушень з установкою знаків в місці багато. Наприклад в центрі на перехресті вулиць П.Кравчика - Будівельників та П.Кравчика - Процишина. Більш того на вулиці П.Кравчика кількість безглуздих знаків ще збільшилась. Я не в силах виправляти та судитись за кожну таку дурню з нашими державними придставниками які мають безмежні ресурси та повноваження. В громади немає повноважень та процедури накладення штрафу за таку халатність при виконанні своїх обов'язків. Такі права має тільки сам Коломейцев та його заступники. Штрафи за порушення стандартів України виликі і сягають від 20 до 50 неоподаткованих мінімумів. Один такій штраф вирішив би всі негаразди з дорожними знаками в місці.
7.05.2017 - 19:58 #5revus
Я читав про те, як тебе "склоняли". Жаль, що у нас кожний дбає лише за свою шкуру.
Я теж заїзжав на ту площадку перед мерією,правда, тоді поліції безглуздої ще не було.
Взагалі не зрозуміло, чому ті, кого ми вибираємо, стараються від нас відгородитися?
Ми стаємо ізгоями і безправними, бо так хочуть тупорилі вискочки, одержавши право
від нас же.
А чому ми не можемо зібратись в групу невдоволених порядками, які суперечать Конституційним правам і не зібрати мітинг? Або не згоду з такими порядками?
Я б сказав більше, але може дехто не так зрозуміти...
15.05.2017 - 10:50 #6OstabBender
Ще такий самий тупоголовий знак стоїть на АЗС "ОККО", знак зупинка заборонена з табличкою "напрям дії", яка встановлюється зі знаком, лише перед перехрестям
11.06.2017 - 02:07 #7DaisyMor
здесь на официальном блоге http://diamond-nn.ru/ собран большой выбор эксклюзивных статей о бизнесе.

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори