блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Ігор Попенко 31 июля 2014

Про два лимони, олігархів і простий народ

Наша організація готова прийти на допомогу простим працівникам.
Якщо ви її потребуєте: телефонуйте 0964573515 Ігор Попенко.
Навіть, якщо ви маєте намір звільнитись чи вже звільнились, все одно ми вам надамо юридичну консультацію, щодо ваших трудових прав та надамо захист в суді.
До Януковича Україна була типічною олігархічною корупційно-корпоративною державою. При Януковичу модель вдосконалилась й перетворилась ще й у кримінальну. Майдан створився саме тому, що людей дістав кримінал, який очолюють силові структури та тотальна корупція, яка пожирає економіку країни та знижує соціальний захист простих нужденних. Проте, сьогодні Україна крок за кроком повертається до тієї ж корупційно-корпоративної системи.http//lad.vn.ua/blog/uploads/images/autors/8671_34.jpg Інакше неможливо пояснити позицію президента, щодо призначення олігархів, таких, наприклад, як Юрій Косюк на керівні посади в силових органах. Це простий люд має поняття про сором, а олігарху це відчуття чуже. Маючи мільярди, власники Кури Ряби не соромляться недоплачувати щомісяця більш ніж два мільйони гривень заробітної плати своїм працівникам, яких мають за рабів. Проте на все горло волають, що вони дали на АТО аж два мільйони!!!
Шановні працівники «Нашої ряби»!
Порахуйте самі кількість своїх робочих днів на місяць, кількість відпрацьованих годин. Ви відпрацювали шість днів на тиждень? Отже знайте, один день на тиждень ви відпрацювали задарма, на особисту кишеню вашого роботодавця!!!
Чому я так стверджую і впевнений в цьому:
До Ладижинського суду у справі про поновлення на роботі О.Чайковського, подано представником вашої Ряби табеля обліку робочого часу в яких чорним по білому вказано середа та неділя вихідні дні, загалом на місяць 21 робочий день. Хоча реально люди працюють 26-27 днів на місяць.
Тобто в даному випадку роботодавець не тільки грубо порушує трудове законодавство, щодо встановлення шестиденної робочої неділі, а ще й не платить вам за роботу у «вихідну» середу. Розмір оплати праці у вихідний день є подвійним!
Тож самі порахуйте свій щоденний заробіток та помножте на подвійний розмір оплати у вихідний день на 4 тижні в місяць й кількість працівників!!! А якщо вас ще й змусили вийти на роботу у неділю!?!...
А щодо норми виробітку: згадайте яку кількість продукції ви виробляли ну хоча б рік тому і яку кількість продукції ви виробляєте сьогодні. Вироблена продукція збільшилась майже в двічі у своїй кількості. А заробітна плата збільшилась???
По нашим розрахунках заробітна плата простого працівника Ряби повинна складати близько 6-7 тисяч гривень.
Тільки який ідіот міг назвати таке підприємство ЄВРОПЕЙСЬКОЮ кампанією. Із таким відношенням до людей їм до Європи, як «до неба рачки»!
Роботодавець в даному випадку вчиняє кримінальний злочин й сподівається, що його «хазяїн», який знаходиться так високо й має можливість керувати силовими структурами, захистить. От це і губить загалом нашу країну, корупція і кримінал зрощені надалі. Нас хочуть бачити завжди рабами і мати нас як рабів. І в основному проблема не в олігархах, а в нас самих! Тому що мовчимо. Наша мовчазна згода олігархом розцінюється, як позиція «значить все людей влаштовує». Своє відношення до людей як до найманих рабів самі вони не змінять, ми самі повинні їх змусити поважати нас як найманих працівників й платити гідну заробітну плату. Поки люди не навчаться своє вимагати а не просити, в Україні так і залишиться величезний відрив багатих від бідних.
Якщо ми українці також хочемо бути європейцями, тому і мислити вже потрібно по-європейськи. Не мовчіть, тому що мовчання це згода. Основні європейські цінності це права простої людини а не добробут олігархів.
Наша організація готова прийти на допомогу простим працівникам.
Якщо ви її потребуєте: телефонуйте 0964573515 Ігор Попенко.
Навіть, якщо ви маєте намір звільнитись чи вже звільнились, все одно ми вам надамо юридичну консультацію, щодо ваших трудових прав та надамо захист в суді.
Коментарі:

31.07.2014 - 20:25 #1SNIKERS
Пане Попенко! Не каламутьте води! Всі люди зараз грамотні,і прекрасно розуміють,що з допомогою Нашою Ряби хочите піднять копійку,Ідіть і шукайте придурків там де працюють без зарплати по 3 місяці,а то найшли одного чифірковського,зробили з нього ЗВЯЗДУ ЮТУБА.Профспілковий лідер- і не стидно ? Де ж совість тудящегося народа ,не надо путать ТЮРЕМНОГО ЛІДЕРА чи просто ..ідера з профспілками.Хто його на забойном лідером считає- а ні хто!!!
3.08.2014 - 10:48 #2Wanch
Цитата автора: " Основні європейські цінності це права простої людини а не добробут олігархів."

Може автор розкаже, що Європа зробила для добробуту простої людини???
Язик без кісток; можно ляпати, можно хляпати!
Ще не підписалі всіх протоколів, а ...: ЦІНИ -- ЄВРОПЕЙСЬКІ !!! Олігархи жиріють, народ - чманіє!
23.09.2014 - 23:50 #3aleksandr
СНИКЕРС....... Цікаво , ЧОМУ НЕ НАПИСАВ ЖОДНОГО СЛОВА В ЧОМУ Я НЕ ПРАВИЙ... АРГУМЕГНТІВ 0 0 0 0 0 0 0 . Одна піна з рота. По снікерськи виходить , що можна красти трудодні не платячи з\п. Можна калічити працівників і викидати на вулицю без засобів для існування...СНИКЕРС ТИ ТЕЖ ВІД РЯБИ ПАЙКУ ОТРИМУЕШ ?! О.ЧАЙКОВСЬКИЙ

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори