блоги Ладижина

Блоги Ладижина
Уповноважений Ладижинської громади 21 февраля 2015

Антикорупційне дослідження

Досліджуючи питання чи є корупція у нашому місті я вияснив дуже інтересні факти якими вирішив поділитись. Досліджуючи лише офіційні джерела інформаціі, опубліковані у міськрадівській комунальній газеті "НМ" і виступах міського голови В.Коломєйцева на іі сторінках вияснив, що корупціі у місті немає, тому що не беруть хабарів.
В іншому номері інша інформація без аргументів, -корупціі не має. Але в архівах знайшов "убивчу" аргументацію по питанню, яке мене інтересувало.

Виявляється, що за часів Януковича нашому меру вдалось подолати корупцію. Газета "НМ" № 36 від 2 вересня 2010 р. читаємо наступне: "Я знайомий з матеріалами вищезгаданоі конференціі (при.автора - конференцію проводив М.Джига).Разом із тим беру участь у заходах на обласному рівні та селекторних нарадах. які прводить Президент та очільники уряду і бачу. що останнім часом цьому питанню приділяється багато уваги (!!!!-авт.)

Віктор Янукович наполягає. щоб на всіх державних рівнях корупція була викорінена, бо це жахлива пухлина на тілі нашого народу. і сподіватися, що. маючи іі, ми будемо успішно розвиватися. не можна... ( дифирамби на честь М.Джиги -упускаю =авт.)

Сьогодні він, як Президент ( всі, як і мер -Регіонали на той час- авт.) вимагає від нас зробити все можливе для подолання корупціі. Чи маю я право сказати. що у Ладижині не така ситуація з корупцією, як у інших містах? Впевнений що можу.....(далі я пропущу, як мер підбирає собі кадри-авт.) "...У нас таких явищ не має. Шановні ладижинці, якщо десь трапляються подібні ситуаціі, можете мені телефонувати.

При цьому не обов*язково називати своє ім*я. Достатньо повідомити. що з вас чиновники вимагали гроші чи інші хабарі. і ми у найкоротші терміни справимося з цією проблемою."

А в той же час саме під боком міського голови процвітали корупційні схеми, які були виялені працівниками держфінінспекціі і відображені у пунктах ревізій. На жаль мер із 6-ти актів піписав лише один, а на інших підписи його зама.

Приведу один приклад: На балансі міськоі ради 4-ри автомобілі--1.ВАЗ-21213 № 06-81 ВИА- за 1 гр. в місяць передають міському держкомзему 2. ПЕЖО-ЕКСПЕРТ АВ ::-;" АІ -використовувався міською радою.ЕРАЗ -762=не використовувався 4ВАЗ =321154 за 59700гр. (щойно куплений) безоплатно передали УДАІ у Вінницькій області.

Але для чиновників міськоі ради мало одноі іномарки!!!! У 2009-2010 роказ беруть у " у своїх людей ще два ПЕЖОх" одна із них дочка мера=а-б "МЕРСЕДЕС". Слід зауважити що за ""аренду "МЕРСЕДЕС" арендна плата не нараховувалась.За два із половиною роки із міськоі казни виплачено на два ПЕЖО =не мало не багато 258205 грн. А тепер порівняйте із тим що в данний час відбувається .

Про це обубліковано на сайті Новини Ладижина. Нач.міліціі- і прокурору= квартири. І що Ви думаєте, вони будуть шукати корупцію?.,..

Саме тому не шукали тому що іх фактично прив*язали до існуйочоі схеми. В данний час правоохоронці зустрінуться іще із одним "ладижинським винаходом". Виясниться що міський голова тут ні при чому. Рішення виконкому підписував якийсь зам. або ж на крайній випадок В.О. Подібних прикладів можна наводити багато. Слід зауважити що там меньші суми збитків про-те поле для "відкатів" море. (шукайте шановні правоохоронці!!!!)

Найголовніша і найприбутковіша сфера у "схемі"-це природоохоронні кошти. Наведу знову кілька цифрових данних: У місті зареєстровано більше 50 громадских організацій. На фінансування окремих (тих які підтримують мера) виділено в цьому році- 251300грн. На комбінати комунальних послуг =-350000грн. До речі, виникає запитання - для чого іх три???.

Тепло, водо і водовідведенні здійснюється-ЛТЕС. Знову змахує на корупційну схему- пошукайте шановні правоохоронці.
В актах КРУ можна зайти багато інтересного і корисного. Вибачте за відступ....Самі інтересні цифри: На громадську організацію "За чисте довкілля" в цьому році виділено СІМСОТ ТИСЯЧ грн майже однакова сума який виділено на громадський туалет тут трошки більше СІМСОТ П*ЯТДЕСЯТ ТИСЯЧ грн. Висновок: туалет буде, чисте довкілля буде.

А корупціі мабудь не було і не буде. Мер покинув "Регіони" у січні 2014 року а Янукович Украіну у лютому того ж року...........Висновки шановні читачі робіть самі.
Коментарі:

23.02.2015 - 11:59 #1Wanch
А що тут можно говорити?
У нас корупція була в той час, про який ви пишете, тобто, при владі Януковича.
На сьогодні Влада інша, а тому у нас корупції немає!
І бути не може!
8.08.2015 - 16:56 #2Антикор
Ладижинський* прикол* "Мер поздоровляє біля туалету за 750 тис.гр. спортсменів........Не вірите підійтіть до данної будівлі і прочитайте ,В...борд. Потрібно лише підняти голову і прчитати. як і де вихваляє меровська команда свого незамінного вождя....
15.01.2017 - 06:35 #3Francissic

    Додайте коментар:

 
Ім'я (обов'язково)
Email: (обов'язково)
captcha

Теги форматування

Смайли
 
 

Коментарі

Як ми шукали Апетит
01.03.2024 Igorqpd: Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ют...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
23.02.2024 KennethLit:
К О Л Я Д К А
31.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
Якщо ви хочете завести собі блог на нашому сайті
30.01.2024 Inna: Запрошуємо вас до центру танців https://arthurmurr...
ТОЧКА КИПЕНИЯ
30.01.2024 StevenDep:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
16.01.2024 Isaaclop:
ТОЧКА КИПЕНИЯ
14.01.2024 GustavoSag:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:


Автори