Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Статьи, Скандалы Виконком заборонив Землякам проводити дискотеку до Дня молоді

Виконком заборонив Землякам проводити дискотеку до Дня молоді


На останньому засіданні виконкому 19 червня виконавчи комітет прийняв рішення за яким відмовив громадські організації "Земляки" проводити дискотеку до Дня молоді, яка повинна була відбутись 24 червня в барі на міському пляжі.
Юридичний відділ міської ради було зобов*язано подати позов до суду, а міліції наказано вжити заходи та не допустити масового заходу для молоді.
Підставами для заборони концерту стало те, що у повідомленні про проведення мирного зібрання не зазначено мети зібрання, місця, адреси бару на пляжі, не вказано час закінчення дискотеки, а зазначено лише початок проведення зібрання, не зазначена передбачувана кількість учасників заходу, прізвища, імена, по батькові уповноважених ( організаторів ) та місця їх проживання, роботи, те, що на території міського пляжу, такий заклад як «бар» відсутній.
Крім того, виконавчи комітет взяв до уваги постанову Вінницького окружного адміністративного суду від 25.06.2010 року в справі № 2-а-2689/10/0270, якою заборонявся концерт до Дня молоді два роки тому, організатором якого була на той момент громадська організація "Ладижинська громадська рада".

Матеріал про попередню заборону концерту можна побачити тут: http://politiko.ua/blogpost34543
і тут: http://narodna.pravda.com.ua/life/4c7be18ce9b19/

Пропонуємо до вашої уваги рішення виконкому про заборону дискотеки:

ЛАДИЖИНСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницької області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Рішення

Від “ 19 ” 06 2012 р. № __349___

Про розгляд листа голови громадської організації
«Земляки»

Розглянувши лист голови громадської організації «Земляки» Бойка П.С. від 14.06.2012 р., яким повідомляється про те, що 24.06.2012 р. о 21.00 годині в барі на міському пляжі м. Ладижин буде проведене мирне зібрання молоді з подальшою дискотекою, беручи до уваги те, що у повідомленні про проведення мирного зібрання не зазначено мети зібрання, місця, адреси бару на пляжі, не вказано час закінчення дискотеки, а зазначено лише початок проведення зібрання, не зазначена передбачувана кількість учасників заходу, прізвища, імена, по батькові уповноважених ( організаторів ) та місця їх проживання, роботи, те, що на території міського пляжу, такий заклад як «бар» відсутній, беручи до уваги встановлені постановою Вінницького окружного адміністративного суду від 25.06.2010 року в справі № 2-а-2689/10/0270 факти стосовно того, що територія міського пляжу конкретно не визначена та не пристосована для проведення масових заходів у вигляді дискотеки, враховуючи що перебування великої кількості людей в нічний час в безпосередній близькості від відкритої водойми може спричинити загрозу життю та здоров’ю відвідувачів такого заходу, а умови пляжу не пристосовані для здійснення належного контролю відповідними службами за дотриманням громадського порядку, безпеки людей та охорони навколишнього середовища, враховуючи те що умовна територія міського пляжу прилягає до відкритої водойми, гідроспоруди Ладижинської ТЕС та захищених об’єктів (житлові будинки мкр. Піонерський, готель «Ковчег», профілакторій Ладижинської ТЕС ПрАТ «Західенерго» в якому на даний час триває оздоровлення групи матерів з дітьми та інших громадян), відповідно до ст.24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» у нічний час з 22 до 8 години на територіях захищених об’єктах забороняється гучний спів та викрики, користування звуковідтворювальною апаратурою, керуючись ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ :

1. Відмовити громадській організації «Земляки» (голова громадської організації Бойко П.С.) проводити мирне зібрання, дискотеку в будь-якому барі на міському пляжі чи поряд з ним о 21.00 годині 24.06.2012 року.

2. Рекомендувати громадській організації «Земляки» (голова громадської організації Бойко П.С..) в подальшому проводити заплановані масові заходи в ПКВС «Прометей», БК «Лада» та на іншій території міста, яка визначена для подібних цілей, із завчасним повідомленням про майбутні масові заходи Ладижинський виконавчий комітет.

3. Начальнику Ладижинського МВ ГУМВС України у Вінницькій області Соловейчуку Є.С. вжити відповідні заходи щодо недопущення проведення масових заходів, вищезазначеного зібрання та дискотеки, які не відповідають вимогам діючого законодавства України.

4. Доручити юридичному відділу звернутись до Вінницького окружного адміністративного суду з відповідною позовною заявою з метою недопущення проведення даних заходів.

Перший заступник міського голови П.Д.Анущенко

Вик. Начальник юридичного відділу
Малофєєва О.В.
Погоджено:
Заступник міського голови
Ткачук О.М.
Керуючий справами
Терепа В.М.

21 червня 2012 | | Автор:Arhip | Переглядів: 1709 Коментарів: 15
Написав: Tatiana 23.06.2012 - 23:46
Виходить немає місця молоді в Ладижині! Придумали - роботу їм подавай, розваги!? Пенсіонери ж мера обирали..............
Написав: Подвійний стандарт 25.06.2012 - 11:54
Молодь розумніше, ніж думає Коломейцев. Всі все зрозуміли. Причому давно...
Написав: truth 25.06.2012 - 13:39
бездарная провокация. фу! неправы обе стороны. а молодежь - лишь инструмент.
Написав: Tatiana 26.06.2012 - 00:57
Насправді, Коломейцев думає про молодь. На другому поверсі Енергетика бар працює до ранку. Жителям прилеглого мікрорайону чути як розважається молодь. Музика, крики - нічого що матері відпочивають з маленькими дітьми. В барі працюють гральні автомати. Таким, як Коломейцев можна порушувати Закони та правила благоустрою. Невже ПРОКУРАТУРА не бачить, що установлені гральні автомати!!!!!!!!
Написав: Ніна 26.06.2012 - 13:49
Взагалі-то все логічно. КВИКОНКОМ розраховував, що молодь потанцює на площі до 23-00, потім піде догулювати під "Енергетик" і в його магазині підвищится ночний виторг. А молодь пішла на пляж, тому що на то вона і молодь, щоб гуляти до схочу. Магазин "Енергетик" таким чином залишився б без прибутків, на які де хто розраховував. От вам і привід для розгону молоді. Такого ще не бачило жодне місто України!
Написав: зритель 3.07.2012 - 13:50
согласен полностью с изречением о бездарной провокации. и на самом деле, если брать тех же земляков, то для них молодежь только инструмент, хоть и сильно Боднар работает с молодежью, но со стороны все эти его акции и поддержки - только лишь бы молодежь проголосовала за Заболотного на выборах. а с другой стороны, те же земляки тупо и нагло пытаются манипулировать темой желание нашего мера закрыть к чертям бар-пляж. Дорогие земляки - всем плевать на ваши выпады. Да и организовывали дискотеку не вы а 4-ая зона.
Написав: Ніна 3.07.2012 - 22:50
Кто сказал? Откуда деньги на организацию дискотеки у 4 зоны?
Написав: зритель 4.07.2012 - 10:20
Спросите у такого-себе доброва и господина тростянецкого "грузина". И спросите хорошо, пока еще можно!
Написав: Александр 4.07.2012 - 10:57
Про политический заказ можно говорить, потому что кафе работает постоянно в летнее время до 2 и 3 ночи, причём исполком мало волнует вопрос спокойствия людей и всякие правила. Почему то Грифон не заказывают в другие дни, чтобы дискотека прекратилась, а тут такая активность, - целых два исполкома внеочередных.
Написав: Arhip 4.07.2012 - 22:39
В таких скандалах виграють завжди політики, адже резонанс від дискотеки був би не такий, які від міліціянтів з собаками, тому земляки виграли інформаційну війну на свою користь. Виграв з однієї сторони міський голова, який все одно обмантулив земляків і по закону поставив в позу організаторів концерту.
Написав: Arhip 4.07.2012 - 22:39
В ситуації, коли в цей же день був концерт Кучера на міській площі, мер виступив як лобіст інтересів провладного кандидата, але з другої сторони допоміг землякам утвердитись статус опозиції по відношенню до влади, якими вони фактично не є.
Написав: Arhip 4.07.2012 - 22:40
От кого шкода, так це 4 Зону, яка доклала немалих зусиль, щоб вкотре організувати справжнє свято для молоді і вкотре влада витерла ноги. два роки тому, коли влада вчинила так само і організувала аналогічно - заборонила концерт, ніякої політики не було.
Написав: Arhip 4.07.2012 - 22:41
Це просто говорить про паталогічне несприйняття тієї частини міста, яка не лояльною до мера. Якщо б 4 зона сююкала та обціловувала зади чновництву, як це роблять 8 відомих провладних громадських організацій, то все було б окей у них.
Написав: Ніна 5.07.2012 - 09:32
Arhip, ви праві. Хотілося б знати хто це 8 провладних відомих громадських організації.Може перелічити їх тут?
Написав: Arhip 5.07.2012 - 10:04
ссылка
ladyjin.vn.ua/articles/misceva-vlada-mista- finansue-lishe-10-gromadskih-organizacii-z-64.html
ось матеріал на цю тему. Я помилився, їх трохи більше, -10

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль