Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Статьи Стали відомі результати з енергетичного обстеження

Стали відомі результати з енергетичного обстеження

http//amerlad.org.ua/cache/c/eccb87f9e5d7e1020919f73896a01bb8.jpgВ сесійній залі Ладижинської міської ради, 4 вересня 2013 року, було проведено засідання, на якому підприємство ТОВ «Арніка-Центр» презентувало результати енергетичного аудиту. Цей проект реалізовувався в рамках Програми Соціального Партнерства компанії ДТЕК та міста Ладижин. Енергоаудиторами було досліджено теплову мережу міста та 19 будівель житлової та соціальної сфери міста.

На засіданні, фахівцями ТОВ «Арніка-Центр», було представлено презентації за результатами енергетичного обстеження та передано примірники звітів, в яких міститься вся зібрана та опрацьована інформація по стану теплової мережі та будівель міста, витрати ресурсів, тепловізійна зйомка та сформовано перелік заходів та можливі варіанти їх впровадження, що дадуть можливість покращити енергоефективність нашого міста, мінімізувати втрати тепла та зробити оселі жителів міста більш комфортними. До першочергових заходів по підвищенню енергоефективності було віднесено:

- Встановлення індивідуальних теплових пунктів та переведення будівель на закриту систему гарячого постачання чотирьох житлових будівель готельного типу та розведення внутрішньо-будинкових трубопроводів гарячого водопостачання в цих будинках.

- Заміна зношених ділянок труб на сучасні.

- Оснащення будівель приладами обліку теплової енергії, гарячої та холодної води.

- Заміна на Ладижинській ТЕС мережних насосів з установкою регульованого електроприводу.

- Впровадження системи енергетичного менеджменту у місті.

- Комплексна термомодернізація будівель житлової та соціальної сфери міста.

Результати енергоаудиту показали реальний стан теплової мережі та будинків міста, що дасть можливість більш раціонально підійди до впровадження заходів з енергозбереження у нашому місті. За рахунок того, що визначені основні проблемні місця, локалізація їх дасть можливість значно скоротити «обігрів» повітря жителями міста, що в свою чергу, має значний економічний ефект. Також, проведений енергоаудит дає можливість міста брати участь у Європейських та світових грантових конкурсах, що направлені на підвищення енергоефективності у комунальній сфері, адже основною умовою надання гранту, є наявність професійно виконаного звіту з енергоаудиту.

Проект «Проведення енергетичного обстеження теплової мережі та будівель житлової та соціальної сфери міста Ладижин» є першим реалізованим проектом в напрямку «Енергоефективність у комунальній сфері» Програми Соціального Партнерства компанії ДТЕК та міста Ладижин, та є основою для подальших проектів, так як його результати дають чіткий перелік заходів та місць їх впровадження. В найближчий час планується старт проектів по тепловій санації будівель житлової та соціальної сфери та впровадження системи енергетичного менеджменту у місті, що базуються на результатах енергоаудиту.

Надіємось, що результати енергоаудиту дадуть поштовх до старту комплексної програми з енергозбереження у нашому місті. Запрошуємо всіх місцевих підприємців, які працюють в галузі енергозбереження і готові надати послуги та якісно виконати роботи з термомодернізації, до співпраці. Отже, на конкурсній основі, перевага буде надаватися саме місцевим підприємцям та підприємствам, але при умові їх конкурентоздатності.

За більш детальною інформацію, стосовно енергоаудиту та програми енергомоніторингу, звертайтесь в Агенцію Місцевого Економічного Розвитку міста Ладижин, сайт http://amerlad.org.ua та електронною адресою - r.baranov@amerlad.org.ua.

Джерело: http://amerlad.org.ua/ua/amer/інформація-та-події/81-стали-відомі-результати-з-енергетичного-обстеження.html
9 вересня 2013 | | Автор:Arhip | Переглядів: 961 Коментарів: 2
Написав: York 9.09.2013 - 20:48
За традиціями цього сайту, починаємо срач!!!! Чого вони гроші Сутику не дали, він Би з Скакодубом все самі зробили б! Вони б собі не більше 50% відкату взяли!
Написав: Коля 10.09.2013 - 09:31
нащет Сутика или Скакодуба, примеры есть? Тех 62 тысячи что потратили на аудит было потрачено на представление результатов аудита для пару человек. Судя из фотографии только одному Багнюку. Толку из того. Где Кашинский и Рыбалко? Где жители города, те которым это действительно необходимо? Жителей нет, потому что умышленно не оповещены. Вдруг из числа приглашенных найдется кто то умнее, и тогда на их фоне организаторы станут выглядеть хлопчиками. А так минимум конкурентов и умные лица...

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль