Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Статьи Радіо Ладижин: Юні ладижинські футболісти повернулись із Польщі.

Радіо Ладижин: Юні ладижинські футболісти повернулись із Польщі.


Автор: Тетяна Тронець, Радіо Ладижин
Міні-Євро 2012 стартувало для ладижинців минулими вихідними. З 1 по 3 червня команда з 11 ладижинських юнаків з футбольного клубу Авангард брала участь у міжнародному турнірі "Міні-Євро 2012", присвяченому святкуванню 650-річчя міста Коло - побратима Ладижина.

Каже начальник міського відділу з питань фізичної культури та спорту Ладижинської міської ради Сергій Стоян.

Загалом Вінниччину представляли на турнірі ще 3 команди з міні-футболу - Винницькі «Нива 1» і «Нива 2», та команда Калинівки.

Старший ладижинської групи, викладач коледжу ВНАУ Юрій Сєнченко підкреслив, що організація турніру була на високому рівні.

У змаганнях брали участь команди з різних країн Європи, серед яких ладижинці належним чином захистили честь нашого міста, виборовши на турнірі серед 9 команд своєї категорії почесне 3 місце.

Як шуткує тренер «авангардівців» Олег Павлик, результат міг би бути і вищим, але через зіткнення під час гри у ладижинців «зламався» воротар. На щастя все закінчилось добре, але гол команда пропустила.

Найбільше здивувало і тренера ладижинської команди і самих гравців - підтрмка поляків під час гри. Жодна команда не користувалась такою популярністю у глядачів, як Авангард Ладижин.
http//lada-fm.com.ua/uploads/posts//thumbs/1338909416_dsc_3838.jpg
Ладижинець Богдан Невеличко заслужив у поляків навіть приз глядацьких симпатій. Як каже тренер юнака Олег Павлик, трибуни просто розривались, коли Богдан отримував пас.

В нагороду за такий шарм Богдан разом іще з двома гравцями «Авангарду» отримали з рук українського консула по спортивному костюму з символікою України. Проте, за межами поля, при розмові з журналістами Богдан тримався досить сором’язливо і дуже стисло відповідав на запитання.

Після турніру «Міні-Євро 2012» на юнаків чекала ще і культурна програма. 5 червня після 24 годинного переїзду ладижинські «авангардівці» повернулись до дому.
6 червня 2012 | | Автор:Arhip | Переглядів: 1103 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль