Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Статьи Ладижинська газета: Служби, що не мають ані совісті, ані жалю...

Ладижинська газета: Служби, що не мають ані совісті, ані жалю...

http//ladgazeta.org.ua/images/stories/sait2044.jpg
Ладижинська газета, "Служби, що не мають ані совісті, ані жалю...",
В цей день ( 25 травня) в старому Ладижині по вул. Механізаторів комунальники РЕСу зрізали плодові дерева, мотивуючи це тим, що вони заважають лініям електропередач.

25 травня до нас у редакцію зателефонувала жінка з розпачем у голосі та благанням хоч якось допомогти
В цей день в старому Ладижині по вул. Механізаторів комунальники РЕСу зрізали плодові дерева, мотивуючи це тим, що вони заважають лініям електропередач.
На запитання жителів, чому ви цього не зробили ранньою весною чи восени, ніхто не звертав на них увагу. Так звані стражі безпеки дбали лише про себе і з холодними обличчями вбивали родючі дерева: абрикос, горіх, сливи та інші дерева.
Їх нахабності не було краю, висловлюються жителі даної вулиці. Доходило до того, що вони дозволяли собі зрізати дерева, що ростуть на території приватній. Аргумент їхніх дій був простий: у нас наказ розчистити лінію електропередач. І нібито, на перший погляд, все вірно, але невже ціною смерті дерев, що і так масово винищуються ще й в період плодоносності. Що найбільше обурило, так це те, що ці гілки так ніхто і не прибрав. Нам довелося власними силами розчищати вулицю, щоб хоча б машина змогла проїхати.
Дуже шкода дерев. - Розповідає одна із жителів п. Катерина. - Мені було настільки боляче, що, здавалося, що це мене розпилюють на шматочки. Люди стояли і нічого не могли вдіяти. Просто страшно, що робиться у нашому місті, та до чого ми доживемося з таким безправ'ям?
8 червня 2012 | | Автор:Arhip | Переглядів: 793 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль