Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Статьи Ладижинська газета: Невже це справедливо або про проблеми вулиці Набережної.

Ладижинська газета: Невже це справедливо або про проблеми вулиці Набережної.

До нас в газету зателефонував літній чоловік, який розповідав про те, що вулиця Набережна знаходиться у надзвичайно поганому стані
Коли ідуть осінні та весняні дощі, вулицю просто топить в прямому розумінні цього слова. Якщо верхню частину вулиці хоч якось підремонтували, то нижні вулички просто захлинаються від бруду під час дощів.
Наш кореспондент виїхав на місце: виявилося, що, дійсно, ситуація є не з найкращих.
За рахунок того, що дана вулиця веде до р. Південний Буг, вона знаходиться під нахилом, і, звичайно, після дощу страждають найбільше саме жителі "нижньої вулиці".
Наша газета зателефонувала в міську раду, де з нами розмовляв Олійник Олександр Філімонович, який нам відповів, що ніяких скарг від громадян щодо стану вулиці Набережної не надходило. Конкретних відповідей щодо того, чи плануються хоч якісь ремонтні роботи, ми так і не отримали. Посилалися вони на те, що коли буде письмове звернення, тоді й буде розглядатися це питання.
Єдине, що хочеться порадити жителям цієї вулиці, так це те, що хоча б надіслати лист-звернення владі щодо ситуації, що склалася по даній вулиці, і залишається відкритою не один рік. А проблему вирішувати потрібно вже сьогодні.
http//ladgazeta.org.ua/images/stories/sait2205.jpg
Ще хочеться також зазначити, що, пройшовши берегом Бугу, чітко видно, як порушується законодавство України щодо прибережної зони, яка має сягати не менше 100 м. Огороджені паркани за кілька десятків метрів від річки. Хто дозволив - це також запитання.
Більше того, висловлює обурення і чоловік, що нам зателефонував: "Я уже декілька років добиваюся приватизації свого будинку, що розташований біля річки, і мені ніхто її не робить, аргументуючи тим, що він знаходиться в 80 метрах від Бугу. Іншим же все сходить з рук, відстань взагалі не проблема. Виходить, що мені відмовляють лише тому, що я не чиновник.
Невже це справедливо? "
27 червня 2012 | | Автор:Arhip | Переглядів: 1307 Коментарів: 0

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль