Завантаження. Почекайте будьласка...
Головна сторінка - Статьи 33 канал: 14-річну дівчину згвалтували і спалили

33 канал: 14-річну дівчину згвалтували і спалили

Весь Гайсинський район гуде. Село Харпачка, де проживала 14-річна Аня Хіміч, готове повставати проти нелюдів, що вчинили так ще, по суті, з дитиною – 14-річною неповнолітньою, яка пропала ще 16 липня і яку донедавна вважали безвісти зниклою та всюди шукали рідні, односельці, правоохоронці…
http//33kanal.com/images/stories/2013/36/vbulu2.jpg
Аня проживала з мамою, що мала інвалідність, батька у неї не було. В той вечір вона запроповувала своїй подрузі піти на прогулянку з двома односельцями – Василем та Олександром. Але подругу не відпустили батьки… Далі сліди дівчини пропадають. Останній дзвінок із телефона прозвучав пізно ввечері… і все.

До дня, коли механізатор, який працював на полі біля Ладижинської дамби, раптом не побачив страшну знахідку – обвуглений труп… Хто і навіщо це зробив – покаже слідство.

Після проведених експертиз було встановлено, що обвуглене тіло – це і є та сама зникла Аня. Хто вчинив так із Анею, яка перенесла ті ж муки, що й Оксана Макар, і справа якої стала резонансною на всю Україну, покаже слідство…

Однак обурені читачі вже називають підозрюваного (-них?) За їх інформацією, це вчинив місцевий житель, який поки що прикрився дуже дорогими адвокатами та впливовими покровителями.

Люди обурені – чому вони досі мешкають поряд із людиною, яка, скоріше за все, вчинила цей страшний злочин?

– Так, – заявляє мешканець села, який побажав бути невідомим, - у чоловіка є алібі. Його вагітна дружина заявляє, що він був із нею в ту ніч. Але цим вона просто його покриває, бо багато хто із їхніх приятелів уже проговорився, що у ту ніч вона телефонувала всюди і його шукала…

Крім того, стала відома й інша деталь: вже о 5-й ранку телефон спаленої дівчини був у користуванні і о 5-й ранку із нього дзвонили… Щоправда, в нього заклали другу карточку, замітаючи сліди… Найцікавіше, що якраз той телефон раптом опинився у підозрюваного, але він заявляє, що його купив у невідомих.

Хіба такі аргументи не шиті білими нитками? Хіба це дозволяє злочинцеві з його спільниками з таким алібі продовжувати вдавати із себе невинуватого? Куди дивляться прокуратура, представники влади, невже чекають, доки все село з вилами піде у похід та повстане громадськість, як це було у Миколаївській області?

www.0432.ua
Источник: 33 канал
9 вересня 2013 | | Автор:Arhip | Переглядів: 1265 Коментарів: 8
Написав: Коля 9.09.2013 - 09:14
В пять часов утра купил телефон у не відомих, в библиотеке.
Написав: Ладыжанка 9.09.2013 - 14:39
Тю дурні,зробили і б йому те саме.
Написав: Микола 9.09.2013 - 18:10
Боже мій! Який жах! Який у нас СВАВІЛЛЯ на України! Наші місцеві князьки гвалтують і вбивають холопів а що-б на них не подумали наркоту мертвому у вену ... Бидло все-одно нічого не доведе!! А менти, суд, прокуратура у них в кишени! Дійсно феодальний лад! Ось тому треба обріз мати про всяк випадок! Крім нас самих, захистити нас нікому!
Написав: York 9.09.2013 - 20:50
Які князьки? Що ви мелете? Він простий алкаш, його не закрили тільки через те, що не було експертизи, тобто не було ясно від чого дівчина загинула. Думаю, що тепер його точно закриють.
Написав: Серега 9.09.2013 - 22:20
Опять это говно York вылезло! Слышь Arhip a не ты-ли сам тут троллишь? Какой там адрес?
Написав: Коля 10.09.2013 - 09:42
"Він простий алкаш." Как простой алкаш может удерживать столько времени человека, а позже его вывезти на транспорте, в рядом расположеное поле, и там оставить? Наверняка кто то еще знал. Оті невідомі в п'ять ранку.
Написав: Люда 6.11.2013 - 13:14
У липні цього року в с. Харпачка Гайсинського району зникла неповнолітня дівчина, тіло якої комбайнери знайшли в полі майже через три тижні. Злочин викликав неабиякий резонанс, в ЗМІ писали, що дівчину зґвалтували, а труп спалили; правоохоронці намагались не коментувати дану подію без висновків експертизи...
ladgazeta.org.ua/miscevi-novyny/podiji/1270-qprych yny-smerti-vstanovyty-nemozhlyvoq
Написав: Людa 6.11.2013 - 20:44
У липні цього року в с. Харпачка Гайсинського району зникла неповнолітня дівчина, тіло якої комбайнери знайшли в полі майже через три тижні. Злочин викликав неабиякий резонанс, в ЗМІ писали, що дівчину зґвалтували, а труп спалили; правоохоронці намагались не коментувати дану подію без висновків експертизи...
ladgazeta.org.ua/miscevi-novyny/podiji/1270-qprych yny-smerti-vstanovyty-nemozhlyvoq

Додати коментар

Ви зайшли на сайт як незареєстрований.
Ви можете зареєструватись або увійтипід своїм им'ям.
Також Ви можете увійти через одну із соціальних мереж - Увійти через соцюмережі

Логін
Пароль